Je wilt boeken, hoe gaat dat in zijn werk? 

 

Beschikbaarheid en boeken

Je kunt in 2024 bij ons terecht tussen 21 mei en 21 augustus. Als je een verblijf bij ons wilt boeken, stuur ons dan een e-mail met de gewenste data. Als deze periode nog vrij is, reserveren wij deze 48 uur voor jou en sturen wij een bevestiging met het verzoek om 25% van de totale reissom aan te betalen. Nadat wij het geld ontvangen hebben blokkeren wij de agenda en is de boeking definitief. Je ontvangt na de boeking een document met uiteenlopende informatie over het appartement, de omgeving, de verschillende routes naar Saint Paul de Fenouillet, en praktische gegevens.

Op de dag van aankomst ben je vanaf 16u van harte welkom.

Op de dag van vertrek kun je tussen 8u en 11u ’s morgens vertrekken. Wil je vroeger vertrekken, dan storten wij de borg (na controle van het appartement) terug op je bankrekening, tussen 8u en 11u zijn we in de gelegenheid de borg contant aan je te overhandigen.


Kosten

De huurkosten voor een verblijf van een week met 2 personen bedragen € 975,- incl. BTW en toeristenbelasting. Daarnaast berekenen wij €60,- schoonmaakkosten per boeking. 

De borg bedraagt €150,- en wordt, wanneer alles in goede staat is, aan het eind van het verblijf contant terug gegeven.