Château de Jau

Château de Jau, gelegen te midden van de betoverende wijngaarden in de regio Roussillon, staat bekend om zijn voortreffelijke wijnen en buitengewone culinaire ervaringen. De wijnen van Château de Jau, doordrenkt met de warmte van de mediterrane zon, belichamen de unieke terroir van de regio en omarmen de diversiteit van druivensoorten zoals Grenache, Syrah en Carignan.

Een lunch of diner op Château de Jau is een ware zintuiglijke belevenis. Te midden van de rustieke pracht van het landgoed wordt men getrakteerd op een gastronomisch festijn, waarbij de lokale keuken harmonieert met de uitmuntende wijnen van het kasteel. Geniet van een glas rijke rode wijn die perfect samengaat met gegrilde vleesgerechten, of ontdek de verfijning van een witte wijn naast verse zeevruchten.

De sfeer van Château de Jau, omringd door wijngaarden en gekoesterd door eeuwenoude geschiedenis, verheft elke maaltijd tot een onvergetelijke ervaring. Het proeven van de wijnen op hun geboortegrond voegt een extra dimensie toe aan de culinaire reis, waarbij elke slok en elk gerecht een eerbetoon is aan de rijke tradities van de regio. Het kasteel biedt niet alleen een overvloed aan smaken, maar ook een unieke gelegenheid om de passie voor wijn en gastronomie te omarmen te midden van een adembenemend landschap.

Neem hier een kijkje op de website van Chateau de Jan